The correct answer is this: SHE DIVULGES HER DISDAIN OF HIS SUPERFICIALITY.
To be superficial means to be shallow, to lack depth. From the passage given above, the man in the passage show his ignorance by revealing that he has never seen white elephants before and the reply that the girl gave him shows that, she dislike his ignorance in such matter.
A SIGNAL is any sound or message that is intended to be listened to, measured, or recorded in contrast to NOISE, which is unwanted sound.
Since sound signals complement their AMBIENT or KEYNOTE context in a similar way that figure and ground are related in visual perception, sound signals are always examined in reference to that context in SOUNDSCAPE investigations. As a result, studying signals also reveals vital details about the whole audio environment. For example, the level of emergency warning signals has increased in lockstep with the AMBIENT NOISE LEVEL of cities over the past century.
Any of the following methods can be used to research sound signals:
- based on their acoustic properties, which may indicate a recognised code or other pattern pertaining to their use (see TYPOLOGY);
- subjectively, by their personally perceived meanings;
- historically, in accordance with their development within a particular social context (see MORPHOLOGY);
- comparably, by type and function in different cultures or periods;
- symbolically, in accordance with their connotative and associative meanings.
Sound signals are significant because they control community life and reveal its character. Those with historical value can be referred to as SOUNDMARKS. A sound signal's profile, also known as the acoustic space, can be thought of as its sphere of influence. With increasing background noise levels in contemporary urban areas, many community signals are becoming physically and acoustically less noticeable.
Read more about sound signals on: brainly.com/question/4651961
The question you provided was incomplete.
These points might help you to reach the correct answer.
#SPJ10
All of the above for question 3 and for 6 i think its the first 3
I think the correct answer would be C. The best summary of the text "Save the Coral Reefs" would be
Construction along the coasts, overfishing, and bleaching have seriously damaged the world’s coral reefs. Since reefs are a very important part of the ocean’s ecosystem, their destruction has a devastating environmental impact, and we must work to protect them.
Coral reefs are known to be very fragile which are made of limestone. People who would build coastal regions and those who overfish should be stopped as these activities ruin and damage the corals which would ruin the habitat of the fishes and other aquatic organisms.
Answer:
there is not enough information provided
Explanation:
there is not enough information provided