Music has been demonstrated to have a number of<u> beneficial impacts</u> on the human brain and body in studies. Music affects both the<u> right and left</u> hemispheres of the brain at the same time, which can help you<u> learn more and remember more.</u>
During a discussion, Peter expresses his thoughts on the marching band: "The marching band should be joined by everyone! It's a lot of joy to make songs with my pals." According to the discussion and the thoughts of Peter, he opinionates that;
- Students who learn to play an instrument receive higher grades than those who do not.
- This may be deduced from the passage: Peter found<u> playing an instrument</u> to be a lot of joy, and musical instruments are beneficial to<u> brain growth</u>.
- It aids in the <u>development of neurophysiological</u> distinction in the brain, which aids in the differentiation of particular sounds that can <u>promote literacy</u>.
Therefore, as per the discussions made, Peter did not opinionate on student's homework, or the history of Marching banks, he was<u> more concerned</u> about the connection that music holds on <u>brain growth and development</u> of an individual.
Learn more about Peter's opinion, refer to the link below:
brainly.com/question/4222735
Distrust:
disbelief
doubt
misgiving
wariness
Promote:
advertise
promote
Reassuring:
comfort
encourage
inspirit
Welfare:
benefit
well-being
Titan is one of Saturn's many moons. Titan has lakes like Earth but in stead of water the lakes are made up of liquid methane. Earth's Moon This moon is the only moon that Earth has. The moon has many craters that are caused by asteroid & comments. Also a man has walked on this moon.
Answer:
D, A, A.
Explanation:
(1). Key sentences state what the passage is about. The sentence, "Plants can grow everywhere" would be the key sentence since it clearly states what the passage is about and has three supporting details to back it up.
(2). The sentence, "There are different kinds of plants" is not a supporting detail because it doesn't support the key sentence.
(3). The passage tells us that plants can grow everywhere such as under the sea, on rocks, and even on trees. The choice, "The places where plants grow" would be the answer to this question.
Answer:
C. a note card listing some of the major points of your presentation, prepared in advance as a memory aid.
Explanation:
The "Advance Organizer" is a relevant material because it shows major points of one's presentation. They are usually prepared in advance and can take take any format - graphics, texts, hypermedia. Advance Organizers helps to accomplish and produce memory aid. It's a model designed to help students.
Also, advance organizer is a cognitive instructional startegy designed to help students acquire the ability to retain new information.
Therefore, Option C is the correct answer.