Answer:
Which statement best summarizes the claim?
✔ We must work hard to benefit the Indian people.
Which statement best summarizes the logical evidence used in the passage?
✔ All citizens of India have equal rights.
Explanation:
hope this helps
Answer:
music can give humans both impacts, either bad or good, either positives or negatives(impact people both positively and negatively), but it depends on individuals how they use it(how the individuals use it) and appreciate it as what they want because music is part of human art and a subjective thing to us.
Explanation:
Match these items.
1. tone - the attitude of a piece of writing
2. theme - the main idea of a text
3. motif - a distinctive feature in a text
4. imagery - visually descriptive language
5. Shakespearean sonnet - a poem with fourteen lines
Answer:
I really don't know but sorry
because it's awful for students health and teeth as the passage states. teachers could hand there students other things like, pencil erasers or things that benefit your school experience rather than something that rotts the bones in your mouth