Answer:
neglected by another
AND
to fall into decay
Explanation:
Thriftless implies when a person is spending money in a way regarded as wasteful or extravagant. From the passage, thriftless as used signifies a heir who spends money built by his father recklessly, hence the words from the text that helps to indicate the meaning of the word as used in the passage will be "neglected by another" and "to fall into decay". These shows thriftless and a nonchalant attitude towards money being spent or already spent.
I’m pretty sure the answer is c
According to Dickens's description, Scrooge is cold through and through. No warmth could warm, no wintry weather chill him. Dickens uses pathetic fallacy to represent Scrooge's nature. ... Scrooge is stingy with his money and will not even allow his clerk Bob Cratchit to have a decent fire to warm him on Christmas Eve
Answer:
In Shakespeare's Macbeth, Lady Macbeth is partly to blame for Macbeth's downfall. They both react to the predictions that Macbeth will be king in the same way, even though separated: they both instantly jump to the conclusion that killing Duncan is what will be necessary for the prediction to be fulfilled
Explanation: