Answer:
A. The partner asked if they understand what to do.
B. His neighbor asked if they could lend them a book.
C.The students told the teacher that they were not
prepared for this lesson's test.
D.The teacher ordered him to leave the room and go to the principal.
hope anything that i said acually helped :)
Answer: Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Push off, and sitting well in order smite The sounding furrows;
for my purpose To sail beyond the sunset, and the baths Of all the western stars, until I die.
One equal temper of heroic hearts, Made weak by time and fate, but strong in will To strive, to seek, to find, and not to yield.
Explanation:
In the first line the author exhorts his friends to search a new world.
Ulysses exhorts his sailors to set sail; the phrase "smite / the sounding furrows" compares the act of rowing to beating or striking something; beating something that makes a sound is here a metaphor for rowing. ... "Beyond the sunset" is a metaphor.
To strive, to seek, to find, and not to yield. Ulysses yet again tells us that even though he and his sailors are not young and don't have a lot of stamina, there's enough left to go for a while. "Abides" is a word that means "remains."
Answer:
1. Zoe practices softball every day. -Independent
2. If you finish studying. -Dependent
3. As we are swimming. -Dependent
4. This is my house. -Independent
5. When we get to school. -Dependent
Explanation:
Independent clauses expresses a complete thought and has a subject and verb.
Dependent clauses do not express a complete thought even if it has a subject and verb.
Answer:
Explanation:
Summary:
In “The Piece of String,” the story would be very different if told from
the point of view of the farm hand who actually found the wallet. He
would most likely be shocked and concerned that the old man was taking
such grief for something he did not do. It also would have changed the
end of the story.
This is More Detailed:
Maitre Malandain probably does not truly believe that Maitre Hauchcorne has stolen the wallet, but having "the tendency to hold grudges," he takes advantage of an opportunity to deal misery to his foe.
Just as Saki satirized those of the Edwardian Age in England, Guy de Maupassant mocked the pettiness of the peasantry of Normandy, a province in northwestern France. In the exposition of his story, Maupassant describes the Norman women in the market who stubbornly held to their prices in the market and would only relent when a customer began to walk away. Then, they would shout after him or her, "All right...It's yours."
It is this same obstinate and petty...
A. Readers gain insight into the narrator's belief that he is possessed by a demon.
This is the best option because the passage describes how he believes he has been possessed by a demon. From this passage, we don't actually know what happens once he is possessed. Option B says that it gives a reason for the narrator's behavior, but we don't know what that behavior is to make this a correct choice. Option C is wrong because first person invites us in to the narrator's mind. It doesn't not keep us at a distance. Option D is also not correct because we don't know anything about his treatment of a cat from this passage.