Answer:
yes
Explanation:
but i didnot undrestand your question bu i try to give you answer ..isn'it
Your answer is orthography
Answer:
A space ship was roaming out of this world and the pilot was a down to earth person who knew a lot about rocket science. Another pilot was mainpulative and starry-eyed and wanted to find something that only happens once a blue moon and when he did find it he was over the moon
Explanation:
Answer:
The answer is Option B: "The narrator declares that he will die but the reader does not know why."
Explanation:
In the passage from "The Black Cat," Edgar Allan Poe claims that he will die tomorrow and he needs to unburden his soul regarding some regular household events that are terrifying to him. He says the event is unbelievable but that he is not crazy. He states there may be someone else who can explain what happened more calmly and concretely so that it might not seem to wild and dream-like as he feels it is. The author is about to start telling us about what happened that led to his death, or at least that is what is implied in this passage.