1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
k0ka [10]
3 years ago
14

How does Odysseus regard the Cyclops based on the description in lines 56-67 of book 9? What does this description reveal about

Odysseus values as well as the values of the ancient Greeks?
English
2 answers:
Aleonysh [2.5K]3 years ago
6 0

The description of the Cyclops based on the description shows him to be a savage. The description states that the Cyclops is "without a law to bless them". He also says that the Cyclops do not tend to their crops, have no community, and abuse their wife and children. This disgust in the Cyclops ways shows that the values of Odysseus and the ancient Greeks are quiet the opposite of how the Cyclops live. The Greeks, and Odysseus, value hard work as well as justice and community.

xxTIMURxx [149]3 years ago
5 0
Regarded as a comrade, a friend. And grieved by the passing of the many. Odysseus and the ancient Greeks gave full attention when someone dies. The passage states: "we had called thrice on each of those hapless comrades of ours who died on the plain, but down by Cicones."

This is the main portion you can obtain an interpretation from. 
You might be interested in
30 POINT REWARD!!!
grin007 [14]
A teenager trying to find his job but can’t find a good paying one because of his record
8 0
3 years ago
What did The Yellow Wallpaper symbolize in the story?
Sunny_sXe [5.5K]

The wallpaper unmistakably stands in for the narrator's imprisoning structures of family, medicine, and tradition. Wallpaper is a lowly and domestic material, and Gilman deftly employs this nightmare-inducing paper as a representation of the household existence that ensnares so many women.

What is Yellow Wallpaper's main point?

The narrator of "The Yellow Wallpaper" feels that the wallpaper is a narrative she must decipher and that it represents something that directly affects her. As a result, the wallpaper's meaning grows throughout the narrative. It is torn, filthy, and initially appears to be a "unclean yellow," which makes it merely unpleasant. The supposedly formless pattern, which intrigues the narrator as she tries to understand how it is structured, is the worst part.

To know more about Yellow Wallpaper, click here

brainly.com/question/13819351

#SPJ4

6 0
1 year ago
Please help me out ASAP in this passage :D
olya-2409 [2.1K]

Answer:

1 is b

Explanation:

7 0
3 years ago
Wrld ("::::::::::::::::::::: rest up juice
Alina [70]

Answer:

:(

Explanation:

6 0
2 years ago
Read 2 more answers
Which of the following claims does Eric Deggans develop in the text ?
Reika [66]

Assuming the text is "Learning How to Code-Switch: Humbling, but Necessary" (2013) and you had to choose between the following claims:

<em>A. Code-switching keeps people from expressing themselves by promoting one correct style of communication.</em>

<em>B. It is important to recognize that code-switching can help a person succeed and celebrate all aspects of their identity.</em>

<em>C. The United States consists of great cultural variety and no one should be discriminated against for speaking a certain way.</em>

<em>D. Many successful people have used code-switching, but it is unfair to expect minorities to have multiple communication styles.</em>

Deggans' thesis is that it is important to recognize that code-switching can help a person succeed and  celebrate all aspects of their identity (B).

<u>Code-switching</u> means alternating between languages or communication styles according to the context (cultural, professional, casual, etc.).

Deggans' testimony shows that being able to code-switch is what has helped him to integrate social groups which were different from the poor black neighborhood he came from, while maintaining his identity.

This answer is supported by such such quotes as:

  • "expertly navigating another culture wasn’t a  rejection of where I’d come from or a signal that I was any less authentically black;"
  • "it’s a reminder to be fully who you are at all times, while making sure you’re understood well enough to  be valued, respected and considered."
3 0
3 years ago
Other questions:
  • What central idea is explicitly stated in the paragraph? Young students should compete in varsity athletics. Students learn abou
    8·2 answers
  • Questions 1–9: Write down the pronouns you find in each sentence. Indicate whether each pronoun is personal, interrogative, inde
    15·2 answers
  • Is there a clear sequence of
    15·1 answer
  • What is the purpose of this essay
    15·2 answers
  • Please help me! i don't understand this at all
    10·2 answers
  • Which is the BEST way to revise the sentence labeled (9)? A) A footrace may be a well-known reason enough to get a runner to be
    7·1 answer
  • HELP!!! This may seem easy but it ain’t (for me it isn’t) Take a look
    15·2 answers
  • What two categories does the following comment address?
    14·1 answer
  • HEY HELP HELP PPLEASE!
    10·1 answer
  • What does socialized mean ?????????????????? I’m confused please help
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!