<span>Henry's journey in The Red Badge of Courage is obviously a very complex one, and that it's difficult to fit into an 8 slide presentation, but you can certainly try! I think the thing it is most important to discuss is the fluctuation in his character development, from being terrified to confident, to being scared again, to finally overcoming his fears only to receive a terrible knockback. Make sure not to write as if his journey within the story was one smooth path.</span>
Answer:
The answer is: What would happen if no cotton was furnished for three years? I will not stop to depict what every one can imagine, but this is certain: England would topple headlong and carry the whole civilized world with her, save the South.
Explanation:
Firstly, we have the main idea and topic in this passage is “Cotton” and “war”, also we can call them main words, as thanks to them, they give us a prompt as to what is the passage about. So these lines written in the answer space, are the main argument, because it mentions in different words what might happen if no cotton was provided during a period of time and also explains with solid arguments why.
Answer: Click on all links in an online article.
Its perfect!!!! Good job no explanation needed