I looked this question up and was able to find two answer options for it:
A. Douglass and Jacobs both wrote important autobiographies about their experience as slaves.
B. Douglass and Jacobs both escaped from slavery in the 1800's.
Answer:
The main idea of the passage is:
A. Douglass and Jacobs both wrote important autobiographies about their experience as slaves.
Explanation:
From the passage, we can safely infer that both Douglass and Jacobs escaped slavery in the 1800's taking into consideration the year they were born. However, that is not the focus of the paragraph. Notice how the author compares Douglass' and Jacobs' lives, focusing especially on the fact that they both wrote autobiographies and became supporters of the antislavery movement. This is the main idea of the passage: that Douglass and Jacobs become authors and that they described their own experience as slaves in their books.
Explanation:
It indicates that the word is an adjective. Joy is a noun. Joyous is an adjective.
The first stanza of the poem, The Rape of the Lock indicates that the poem is mock-heroic. Pope establishes at the beginning that the poem mocks the heroic styles of love and war. For example, "What dire offence, from am'rous Causes spring/ What mighty Contest rise from Trivial things". The phrases, 'am'rous Causes' and 'Trivial things' indicate the mock nature of this poem.
Venn diagram is a visual tool used to compare and contrast.
Your answer would be D.Needed
hope this helped ;)