Answer:
B. The languor fell quickly to the ground.
Explanation:
'Languor' is an abstract concept; thus, it cannot fall to the ground.
Is there an actual question or is this just a joke
Answer:
They provided shelter and support for the children to restart their lives safely.
Explanation:
"The lost children of Europe" tells how many Jewish children, who suffered various abuses in concentration camps, were left without their parents at the end of the second world war. That's because, as we know, thousands of Jews were killed by Nazism, leaving many children orphaned and with nowhere to go. In this case, charities with volunteers appeared that tried to help these children. One such institution was Kloster Indersdorf, where volunteers offered shelter, food and psychological and medical support, if necessary. In addition, the volunteers offered company to listen to the terrible experiences that the children had in the concentration camps and how it impacted their lives.
The theme that the passage best support is appearances shape people’s opinions.
The correct option is (B).
<h3>The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde</h3>
- The excerpt of the passage is taken from the Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde.
- In the excerpt, there is a conversation between the butler and Mr. Hyde.
- In the passage, this is shown that people make opinions by the appearance of the people.
Thus, the correct option is (B) appearances shape people’s opinions.
Learn more about The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde, here:
brainly.com/question/12701725