Answer:
yes if i click on your pfp i can see every question you ever asked and if i click on answer i can see every question you ever answered 
Explanation:
Did i help..?
 
        
             
        
        
        
Answer: C. The hobbits live together near a great field. 
The correct option would be C. Option A assumes that the ropes and poles are there because of a birthday party, but the passage makes no mention of the cause. Option B similarly assumes that Bilbo is the cause of this commotion, which the passage similarly does not state. Option D claims Gaffer Gamgee to be lazy, even though the passage claims he was distracted, and not necessarily lazy. Option C, however, states that the hobbits live together near a field, which is information that is included in the passage.
 
        
                    
             
        
        
        
Based on that the use of foreboding in this sentence is used as a noun, the definition of foreboding would be:
A feeling or sense that something bad is going to happen.
        
             
        
        
        
Then the black bird began to deceive my sadness by making me smile because he wore such a serious face, it is really a smile of almost fear. i said to him , "shocking, serious, and old ravrn wandering around the shore (or his house). Tell me what is pluto doing on the shore tonight? An the racen says to him "Nevermore".