Answer and Explanation:
"Cannery Row" is set at the time of the great depression, where unemployment was high and the economic quality of people was low. Within this context, Cannery Row's environment shows itself as a humble place, populated by the working class that is struggling to survive. The environment presents many social and economic difficulties, making its inhabitants also appear humble. However, the environment also proves to be friendly, as a result of its friendly, kind and kind community with each other.
Answer:
ram is completing his work
Answer:
The Abame clan gets torn. It happened because most of the clan converted to Christianity and followed the white men, but some of them are stuck to their own traditions and refuse to follow the white men. Especially Okonkwo does not want to convert.
I believe the answer is D because it gathers all the information that was introduced in the passage. With the eyesight and the toys.
The correct option is A.
In the passage given above, sentence 1 and 2 introduced the main idea of the passage while sentence 3 to 6 serve to add supporting details to the main idea that has been introduces. The sentences throws more light on the physical description of the cottage.