I would just tell him up straight ... tell him I don’t fell comfortable with you going to the party by yourself.
Answer:
B.
Explanation:
The given passage talks about the history of Automated Tracking System. The passage talks about when this software was developed and for what purpose.
The passage follows a timeline that takes the readers step by step to the history of Automated Tracking System and its expansion, and how it begun to be used massively by the companies to hire an employee or to track resumes that matches the required skills by the company.
The passage also describes about the counter-industry that sprung up in response of ATS to protect and guard the resumes of employees from automated eyes.
So, the intended audience of the given passage is the people who are interested in the history of ATS. The passage follows the timeline. Thus the correct answer is option B.
6.2
7.1
I think that is the answer for the number 7 but number 6 is that is the silliest thing I have ever seen
Beyond his personal success, Equiano's book made a vital contribution to the abolitionist cause. His story refuted many of the racist stereotypes and misconceptions that were prominent at the time as he gave the public an opportunity to see slavery through the eyes of a former slave. (Make sure to write this in your own words! :) )
Due to the to the heavy amount of trash in the lake, they forbid you from bringing food into the park.