This is because Yu Tsun is more melancholy and full of foreboding. He says lots of ominous, uncheerful things, like "with the eyes of a man already dead, I contemplated the fluctuations of the day which would probably be my last." Since he's the narrator we hear from the most, the overall tone is one of gloom and doom. The story shows that there are many challenges as the story develops, but in the end h<span>e wraps up every little loose end to his labyrinthine narrative in the space of a single paragraph – and in this case, there's a lot to wrap up. </span>
Answer:
PART A
D. Children work in unsafe environments for little or no money to pick cocoa beans
for chocolate.
PART B
B. “They sleep in dirty rooms, work 12-hour days without pay, are fed very little,
and are sometimes whipped.” (Paragraph 3)
Explanation:
From the article Child Labor in Cocoa Production, the slavery the children who are forced to work on cocoa farms are highlighted and the basic reason why they are easy targets are also discussed.
The children work in an unsafe environment, are paid very little, forced to overwork and are sometimes whipped.
The answer is D, he was a good guy unlike the president we have now lol
Hello. This question is incomplete. The full question is:
2. (RL.2.4) Read the excerpt from the passage from " “By Any Other Name” by Santha Ramu Rau
“‘Come along,’ she said, frowning slightly. ‘What’s your name, dear?’‘I don’t know.’ I said flatly.”
How does the Rau’s word choice impact the meaning of the passage?
a.It reveals the language barrier that exists between the British and Indian people.
b.It conveys the teacher’s disinterest in her Indian students.
c.It highlights the loss of identity felt by the Indian people.
d.It affirms that the British people are superior to the Indian people
Answer:
c.It highlights the loss of identity felt by the Indian people.
Explanation:
“By Any Other Name" portrays the loss of the essence of indigenous individuals when forced to live in British "reformatorios", where they were forced to use Christian names and assume British customs seen as correct and civilized. In the excerpt shown in the question above, we see that one of the "teachers" of the reformatorio asks an indigenous girl what her name is. The girl was taught not to use her indigenous name anymore, what makes her confused about what name she has and who she really is.
The author's choice of words for this passage highlights the loss of identity felt by the indigenous people.
The answer to one is violin viola cello and bass.