Question 1: Uds. (empezar)
Answer 1: Ustedes empiezan.
Question 2: Ud. (mirar)
Answer 2: Usted mira.
Question 3: Ud. (escribir)
Answer 3: Usted escribe.
Question 4: Ud. (comer)
Answer 4: Usted come.
Question 5: Ud. (beber)
Answer 5: Usted bebe.
Question 6: Ud. (respirar)
Answer 6: Usted respira.
Question 7: Usted (estudiar)
Answer 7: Usted estudia.
Question 8: Usted (escuchar)
Answer 8: Usted escucha.
Question 9: Ustedes (beber)
Answer 9: Ustedes beben.
Question 10: Usted (ver)
Answer 10: Usted ve.
Question 11: Uds. (usar)
Answer 11: Ustedes usan.
Question 11: Uds. (estudiar)
Answer 12: Ustedes estudian.
Question 13: Uds. (escribir)
Answer 13: Ustedes escriben.
Question 14: Uds. (comer)
Answer 14: Ustedes comen.
Question 15: Uds. (bailar)
Answer 15: Ustedes bailan.
1) C. Una toalla is your answer
2) A. El peine
3) C. Democracy
4) C. El cepillo tuyo
hope this helps
(sorry trying to gather points.. went on google and searched for 50 point questions lol)
Answer:
gdgrdfgZDSFgrdfgr dfghjnftg
Explanation:
rdgdzgfrdzfgzdfgdrfggf hhftfgh
Answer:
Mi amigo nada con migo?
Explanation:
Yo no estoy tomando clases de español pero hablo español :)
Id say A because the caliphate had a mighty army but eventually fell.