1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
trasher [3.6K]
3 years ago
6

Read the excerpt from Fitzgerald’s The Great Gatsby. Their house was even more elaborate than I expected, a cheerful red-and-whi

te Georgian Colonial mansion, overlooking the bay. The lawn started at the beach and ran toward the front door for a quarter of a mile, jumping over sun-dials and brick walks and burning gardens—finally when it reached the house drifting up the side in bright vines as though from the momentum of its run. The front was broken by a line of French windows, glowing now with reflected gold and wide open to the warm windy afternoon, and Tom Buchanan in riding clothes was standing with his legs apart on the front porch. Based on this description of the Buchanans’ house, what inference can be made about many East Egg residents?
English
2 answers:
mrs_skeptik [129]3 years ago
7 0
The East Egg residents place more importance on the good qualities of their homes. They like to hide the bad qualities of their life.
ziro4ka [17]3 years ago
3 0
What can be inferred based on this description is that many East Egg residents<span> hide their unattractive qualities beneath beautiful, light, and dreamy appearances.
As is the case of Daisy and Tom - they live in a beautiful manor which seems perfect on the outside, just like Daisy and Tom do. However, if you take a peak inside, you will see their true selves - they are unhappily married, Tom is cheating on her with Myrtle, and Daisy is cheating on him with Gatsby.
</span>
You might be interested in
2. "My head throbs with every beat of my heart. Simple movements send stabs of pain through
Sindrei [870]

From the description above, Katniss feels;

  • Weak.
  • The imagery helps the reader to have a more vivid understanding of the condition being described.

<h3>What is imagery?</h3>

Imagery is the used of visual appeals to describe a condition. It helps the reader to have a clearer understanding of the fact being described.

In the passage above, the use of visual descriptions help the reader to imagine. Katniss' weak and anxious state.

Learn more about imagery here:

brainly.com/question/25938417

#SPJ1

7 0
2 years ago
Write(about(a(8me(when(you(worked(hard(toward(accomplishing(a(goal.(Tell(the(story(about(the(goal,(why(you(set(the(goal,(the(ste
pantera1 [17]

??????????????????????????????

????????

6 0
3 years ago
What type of conflict is Iron Shell facing in this passage, and what quote from
Stolb23 [73]

Answer:

Internal Conflict because in the passage, it says "He was angry and lonesome for his parents and the young girl he had wed before he was taken away." This tells us that he is worrying about what happened in the past and cannot get through it.

Explanation:

Just did the survey

Would you mind giving me brainliest?

3 0
3 years ago
What are Katniss’s main sources of conflict at this stage in the novel (The Hunger Games)?
bixtya [17]

Answer:

Katniss Everdeen is up against a number of external conflicts in "The Hunger Games." including the fight to feed her family, the fight against the oppressive society in which she lives, and the fight against other competitors to survive during the Games.

Explanation:

Hope this answer helps you :)

Please mark me as brainliest :3

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Why did the author begin the article by
Neporo4naja [7]

Explanation: CDC works 24/7 to protect America from health, safety and security threats, both foreign and in the U.S. Whether diseases start at home or abroad, are chronic or acute, curable or preventable, human error or deliberate attack, CDC fights disease and supports communities and citizens to do the same.

8 0
2 years ago
Other questions:
  • Regardless of the crime a juvenile will not be sent to jail true or false
    13·1 answer
  • Identify the verb in the following sentence:Bill rode his new bike to the beach early this morning.
    9·1 answer
  • What is the root word of incorporate
    11·1 answer
  • What made more elaborate Carousels possible​
    15·1 answer
  • Who was the founder of the location-sharing site Whrrl?
    8·2 answers
  • Unscribbled word
    7·1 answer
  • How do you think that writing a letter,even to someone who isn't real,changes the tone of what Anne shares?
    10·2 answers
  • Please help me answer this question
    6·1 answer
  • Help please need this answer ASAP ty
    9·1 answer
  • Please help me get some ideas for this​
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!