From the description above, Katniss feels;
- Weak.
- The imagery helps the reader to have a more vivid understanding of the condition being described.
<h3>What is imagery?</h3>
Imagery is the used of visual appeals to describe a condition. It helps the reader to have a clearer understanding of the fact being described.
In the passage above, the use of visual descriptions help the reader to imagine. Katniss' weak and anxious state.
Learn more about imagery here:
brainly.com/question/25938417
#SPJ1
Answer:
Internal Conflict because in the passage, it says "He was angry and lonesome for his parents and the young girl he had wed before he was taken away." This tells us that he is worrying about what happened in the past and cannot get through it.
Explanation:
Just did the survey
Would you mind giving me brainliest?
Answer:
Katniss Everdeen is up against a number of external conflicts in "The Hunger Games." including the fight to feed her family, the fight against the oppressive society in which she lives, and the fight against other competitors to survive during the Games.
Explanation:
Hope this answer helps you :)
Please mark me as brainliest :3
Explanation: CDC works 24/7 to protect America from health, safety and security threats, both foreign and in the U.S. Whether diseases start at home or abroad, are chronic or acute, curable or preventable, human error or deliberate attack, CDC fights disease and supports communities and citizens to do the same.