Answer:
It suggests that she did not care about his death.
Explanation:
Mrs. Wright, a character in the play <em>Trifles, </em>kills her husband because of her loneliness. The police and her neighbors come to her house to investigate. Mrs. Hale, when asked about how Mrs. Wright behaved, says that she laughed after killing her husband.
It would seem based on this that Mrs. Wright didn't feel anything bad about her husband's death. She experienced severe loneliness and depression in her small-town, rural life, that she didn't see another escape other than murdering her own husband. Even though the husband did not treat her badly, per se, she still felt the need to get rid of him and regain her freedom.
The sentences which give the best description of the passage are, 'Experts say that stricter laws are needed to stop junk food ads aimed at kids and prevent kids from eating too much junk food' and 'Some countries, such as Sweden, have now made laws to control ads aimed at children.'
<h2>Option 1 and 3.</h2>
<u>Explanation:</u>
The above-mentioned passage about junk food and advertising depicts the need to control the junk food adds and how some countries have taken steps to resolve the issue. So the best sentences which accurately describes the passage are 'Experts say that more stringent rules are required to avoid junk food ads proposed at children and prevent children from consuming too much junk food' and 'Some countries, such as Sweden, produce now created rules to manage ads proposed at kids.' These sentences remarks directly to the main idea of the passage. The other mentioned options do not hold much relevance to the passage.
The statement that television is the focal point in every home can be said to be true.
<h3>How to illustrate the information?</h3>
It should be noted that a focal point usually faces the main entrance in the living room.
In most homes, the focal point is the television. The focal point is a fundamental element in the interior design.
In this case, the place where the television is put in most homes is usually decorated to depict the beauty since it's the focal point.
Learn more about television on:
brainly.com/question/871526
#SPJ1