1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
34kurt
3 years ago
6

Which sentence from the article best shows what the author thinks? A. "A microloan is a loan of a small amount of money to a per

son or group." B. "Microloans are made to people in developing countries in Africa, Asia, and South America." C. "Groups involved in microloans find that what is good for one person is also good for those around that person." D. "The people who receive microloans are often very poor."
English
2 answers:
Anton [14]3 years ago
6 0

Answer:

The people who receive microloans are often very poor

SSSSS [86.1K]3 years ago
3 0

Answer:

the answer is C i just did this that is the right answer

You might be interested in
Write a thesis statement for an essay about the benefits of children owning a pet. The main points of the authers essay are that
Vsevolod [243]
Owning a pet is highly beneficial for children as it teaches them responsibility, reaps health benefits, and allows for them to have a constant companion.
6 0
3 years ago
Tom is a big joker. One day, while sitting at the lunch table with several coworkers, he made a joke about the old clothes that
Naya [18.7K]

Answer:

I think John should subtly bring it up to his co workers and explain it as much as he's comfortable with

Explanation:

By doing this I think they will try to be more aware of whet they are saying and how they might not always know the other person's situation

5 0
3 years ago
Which sentence expresses a MAIN idea of the passage?
Brut [27]

Answer:

A

Explanation:

I have NO context, but I think it makes sense.

7 0
3 years ago
How do Danforth’s and Hathorne’s reactions to Giles Corey’s interruption of the court proceedings differ? What does it say about
Nikolay [14]

Answer and Explanation:

When they are judging Martha Corey for witchcraft, the lawsuit is interrupted by Giles Corey who shouts that he has evidence that Martha is not a witch and that she has been wrongly accused. To contain this scandal, Giles is taken to another room and some men decide to speak to him, among these men are Danforth and Hathorne who, despite being shocked by the interruption, showed very different reactions, which say a lot about the personality of each one.

Danforth reacts in an extremely calm and focused manner, he does not believe that Corey has enough evidence to reverse the outcome of the trial. This calmness is the result of the reputation that Danforth created in being affectionate with witches, he knows that nobody will stop believing in him to believe in Giles.

Hathorne, on the other hand, does not have such a good reputation and questions Giles for this behavior, as well as reproaching him for "roarin" and causing a scene in court. Hathorne is nervous and afraid that he will not be effective in a trial and that it will damage his reputation.

8 0
3 years ago
Wa technIque does te auther use most to describe millicent
Illusion [34]

he author uses indirect characterization to describe how Millicent looks.

4 0
3 years ago
Other questions:
  • How do you think Gregor’s family and his manager would have reacted after having seen his transformation?
    9·1 answer
  • Help asap
    9·2 answers
  • What is the outcome of the second fight between Sugriva and Bali?
    7·2 answers
  • Which term refers to careful and deliberate word choice in speaking or writing?
    14·2 answers
  • Read the excerpt from The Odyssey.
    9·2 answers
  • I need help with these 2 questions! Will give a brainliest!!!!!
    6·2 answers
  • How does lady macbeth feel about her husband in the passage??
    13·2 answers
  • Which is the topic sentence of the following paragraph?
    15·1 answer
  • How many parts of speech does the English language have?
    7·2 answers
  • Why are humans inclined to respond to people, objects, and events with praise, mockery, or mourning?
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!