Mood the answer hope it helps
The following sentence contains an adverb clause.
This sentence contains two clauses - an independent clause (We moved) and a dependent/subordinate clause (because our house was too small). Given that the second sentence gives us a reason why they moved, it acts as an adverb, which is why it is an adverbial clause.
Ability to pronounce, interpret and recitation are most imporatnt in influencing reading comprehension.
Explanation:
Reading is an Art which should include the following traits . That are :-
1. Understanding- It is important that the reader understand what the person is reading as clarity is required.
2. Preparation- A pre-homework one by the reader help him to read the text with more confidence.
3.Skimming- It means when the reader gets general idea of the meaning of the text so that the reader would take care of the expressions as well.
Answer:
hi , this is amy here . I would love to help you out !
Explanation:
2.A
3.A
4.B
I guess these are the correct answers , if I am wrong do correct me .
I hope this helps , please mark me as brainliest!!
Answer:
pretty sure the answer is power pegs