OKAY, so you find a quote, and you make sure to mark the page/paragraph because it makes it easier to find. You then add your notations, which include your reactions to the quote, or maybe your thoughts on it when it comes to the context of the article.
Answer:
An explicit attitude is the kind of attitude that you deliberately think about and report. For example, you could tell someone whether or not you like math. Implicit attitudes are positive and negative evaluations that are much less accessible to our conscious awareness and/or control.
Explanation:
these have chagnged because people are more open minded these days they want to say whats on their mind take protesting for an example.
May i be marked brainliest?
Answer:
read the passage
Explanation:
if you read the passage the answer is in it
Be at least 18 years old at the time of filing Form N-400, Application for Naturalization.
Be a permanent resident (have a “Green Card”) for at least 5 years.
Show that you have lived for at least 3 months in the state or USCIS district where you apply.
Demonstrate continuous residence in the United States for at least 5 years immediately preceding the date of filing Form N-400.
Show that you have been physically present in the United States for at least 30 months out of the 5 years immediately preceding the date of filing Form N-400.
Be able to read, write, and speak basic English.
Have a basic understanding of U.S. history and government (civics).
Be a person of good moral character.
Demonstrate an attachment to the principles and ideals of the U.S. Constitution.