1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
ankoles [38]
3 years ago
8

Hi guys can u guys help me this pretty easy but I just wanna make sure

English
2 answers:
trapecia [35]3 years ago
8 0

Answer:

The answer is Beautiful.

Explanation:

The story explains how they love the dress and how they look beautiful.

Hope this helps!

enot [183]3 years ago
5 0

Answer:

A. Beautiful

Explanation:

Elegant means pleasingly graceful and stylish in appearance or manner. The story explains how they love the dress and how they look elegant. The word elegant can be replaced by beautiful.

You might be interested in
Whats the mood of the women in embroidery by Ray bradbury
Natalija [7]
In this story, we look at it as a semi futuristic setting with happenings that occur only in one house. The use of the literary devices are mixed to make a social commentary that discusses the idea that technology can be both the savior and maybe a destruction of mankind, and that even if not straightly responsible for any event, all of society is to blame when things turn out badly.The usage of foreshadowing is depicted in the almost immediate fact that the women are worried about something. Starting with the fact that its relevance will make supper useless, therefore hinting that it is likely to end up with the deaths of the characters. 
6 0
3 years ago
What does Rainsford do after his "mancatcher" fails?
svetlana [45]
He works on another one
5 0
4 years ago
In Jane Eyre by Charlotte Brontë, which statement best explains why Jane admires Helen?
Vinvika [58]
In Jane Eyre by Charlotte Bronte, Jane admires Helen because she appears as a role model to Jane and teaches her things. She is very optimistic and good-natured. She is also especially kind to others. 
4 0
4 years ago
Which words and phrases from the excerpt best support the author’s purpose of creating a sense of alarm about the environment? C
Kisachek [45]
These disasters
Grim specter
Tragedy
Stark reality

Hope this helps :)
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
The original quotation follows statistics on the increase in eighteen to thirty-four year olds owning their own businesses: "The
marta [7]

Answer:

Increasingly, members of the younger generation are becoming entrepreneurs rather than making themselves available to work their way up the management scale for an individual company; the difficulties this may cause for companies is offset by the services as subcontractors they can provide as outsourcing becomes more necessary and more common. (Keaveney, 2004).

4 0
4 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • I NEED HELP, PLEASE!!!!
    13·1 answer
  • Which line in the passage uses imagery? THAT is no country for old men. The young In one another's arms, birds in the trees -- T
    12·1 answer
  • Based on this passage what US value has the narrators mother embraced acceptance independence self expression self fulfillment.
    7·2 answers
  • Choose the answer that best matches the italics. She was pensive, quietly observing those around her. A.Thoughtful B.Fascinated
    10·1 answer
  • Which in-text citation is formed correctly?
    15·2 answers
  • If 100 people died in a year in India,how many people might have died in rest of the world?​
    7·1 answer
  • Please help me with this question
    6·1 answer
  • Write an editorial article<br> on internet and education​
    11·1 answer
  • am I D U M B for using brainly on e d g e n u i t y pre tests to get percents and then watch the videos after. Because I feel D
    8·2 answers
  • diary of a young migrant worker. make and essay three paragraphs. compare and contrast yourself with the person . How foes your
    9·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!