She is glad that she finally has money to spend on gifts for the holidays.
<span>History begins at Sumer. It was probably the oldest civilization in the world, beginning in 3500 B.C. Writing begins there as well as agriculture. Their writing system is known as "cuneiform". These were made up of wedge-shaped symbols carved into wet clay tablets and then baked. Thousands of these clay tablets still survive.
They provide information about Sumerian politics, literature, economy, law, and religion.
Writing most likely began as a way of keeping records and recording facts. Towns first developed in Sumer about 3500 B.C. The Sumerians were also great craftsmen and traders.
I hope my answer helped you</span>
Answer:
what it is say is that bc they are fighting the battle means they are winning a war. Hope i helped <3
Explanation:
One can tell that the writer used a point-by-point comparison strategy in the passage because:
"The writer discusses both types of books when she is covering each point of comparison." (Option D).
<h3>What is a point-by-point comparison strategy?</h3>
Another word for this strategy is called the Alternative Method strategy. It involves the comparison of one idea or item at a time.
Hence, it is easy to tell that the writer used a point-by-point comparison strategy in the passage because "The writer discusses both types of books when she is covering each point of comparison."
Learn more about point-by-point comparison strategy at:
brainly.com/question/21050543
#SPJ1
Hi,
I would say the tone is C, confused. I'm not entirely sure though, because it sounds as if the author is also frustrated; but I'm leaning towards C.
Tell me in the comments if you get it correct. Good luck!☺
~Elisabeth