It happened last night, I went for a walk to get some fresh air and the weather was cold and gloomy. I discovered that it’s not so bad to step outside from time to time and just gaze at the sky and clouds while listening to my favorite songs and reminiscing about my favorite memories while letting nostalgia get the best of me.
Can you answer the question that it’s in blue please
The best answer for this question would actually be:
B. by showing the human side of international politics
<span>In his speech, the Prime Minister had shown in his speech what has happened in the result of the war, and what they can do in order to change the political system to be able to have order.</span>
Answer:
T
Explanation:
because an adjective modify <em>a</em><em> </em><em>n</em><em>o</em><em>u</em><em>n</em>
These excerpts work together to develop a central idea by discussing that Memmott explains that the tragedy is not well known today and then shows why it is worth remembering.
<h3>What is the summary of the Dominican republic’s ‘parsley massacre’?</h3>
Dominican soldiers mostly from distant parts of the nation flowed into the area Between October 2 and October 8. A cruel dictator in the Dominican Republic murdered hundreds of Haitians.
The Border of Lights ceremony is described in the first passage. Whereas second passage reflects the circumstances that gave rise to the beginning of this festival.
Learn more about the "parsley massacre", here:
brainly.com/question/13043319
#SPJ1