“And you want to play basketball?” His Father’s brows knitted over deep-brown eyes. “That must be some kind of a joke. Now you just get into your room and hit these books.”
<h2>
Answer:</h2>
A. Both documents give readers information about the rules for booking travel.
(Photo for proof at the bottom.)
<h2>
Explanation:</h2>
The first document gives information about the rules for booking travel, because it tells you that employees are required to use Incur when traveling. Then, it tells you how to get Incur and how to use it.
The second document gives information about the rules for booking travel, because it tells you the rules for using ground transportation. It also tells you specific rules for specific scenarios in traveling.
Here's a photo of Edge just incase.
In the passage from A Vindication of the Rights of Woman, Wollstonecraft maintains an objective tone in the passage. As the correct answer is "<span>No because she uses subjective language such as “absurd sophisms which daily insult common sense.”</span>Mary Wollstonecraft was an English author and a proponent of women’s rights. She has a masterpiece called A Vindication of the Rights of Women.
Answer:
He could've gotten killed. There was a system to everything, and doing anything out of the ordinary or that you weren't supposed to do was very dangerous. You weren't supposed to hunt your own food. If the peacekeepers had found out it would have been very bad for him.
Explanation: