1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
marta [7]
3 years ago
7

What was the primary cause of the Britons' success in battle, according to paragraph 6?

English
1 answer:
lions [1.4K]3 years ago
6 0

Answer: B. Well-trained horses

Explanation:

The narrator in this excerpt spoke of how the horses helped the Britons fight effectively in battle. These horses were so well trained that even though this excerpt is based in the past, the training the horses had then is more or less the same as now which indicates a lack of a need or capacity to improve.

The horses would carry their masters into battle and go straight into danger without fear because they were trained to do so. This enabled the Britons to fight on chariots from which they could deal devastating blows to the enemy.

You might be interested in
In which set of lines does the speaker of the poem establish her unity with her husband?
drek231 [11]

Answer:

elaborate on this. maybe attach a picture of the text?

7 0
3 years ago
How do facts in a memoir differ from facts in other types of nonfiction?
vovangra [49]
<span>Nonfiction books are based in fact and can take many forms. Some types of nonfiction books are personal accounts, such as journals, autobiographies and memoirs, while others are more instructional, such as how-to books, manuals and reference guides. [ Scientific, religious and philosophical books are typically classified as nonfiction. Medical books, travelogues and essays are also nonfiction</span>
3 0
3 years ago
What literary device best describes the connection between the chestnut tree split by lightening upon Jane and Rochester’s engag
kap26 [50]
The answer is the second option, B) Foreshadowing.
Hope this helped!!
4 0
3 years ago
1. In lines 1-14, mark vivid sensory details describing the time of year. Why does Chaucer focus on these sensory details? What
frosja888 [35]

Answer:

See explanation below

Explanation:

The lines describing the time of the year are:

When April with his showers sweet with fruit ----- 1

The drought of March has pierced unto the  

root                                                                      ---------2

When Zephyr also has, with his sweet breath, ----------5

Quickened again, in every holt and heath, ----------------6

Then do folk long to go on pilgrimage ---------------------13

Chaucer focuses on these sensory details because he is trying to emulate some Latin and Greek authors who introduce their poems by creating inspiration through a muse. Chaucer then chooses to create inspiration by describing a natural phenomenon of the earth replenishing itself.

From the lines above, the season of the year is spring just after winter. The description implies spring as a symbol of rebirth and new life. A time when the earth replenishes itself after the dry air of winter, a time when there is rain, fresh air and when people long to go on pilgrimage.

6 0
3 years ago
Which of the following sentences
alexgriva [62]
I believe the answer is b
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What incident set off the bus boycott in Montgomery boycott
    13·1 answer
  • What was unusual abput rays marriage to Maggie?​
    14·1 answer
  • Which is an independent clause
    11·2 answers
  • Where in the story the outsiders was there Classism?
    12·2 answers
  • 50 POINTS
    12·1 answer
  • 2. What is the highest form of patriotism?
    8·2 answers
  • 25 POINTS!
    11·1 answer
  • Plz help!! With this question
    7·1 answer
  • 1
    10·1 answer
  • Which statement accurately reflects how the authors of Passage 1 and Passage 2 views humanity?
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!