Answer:
Option B
Explanation:
Government deficit is a situation where government print additional currency to make up the gap. The income flow is not affected immediately but gradually. So as a precautionary measure government increases price and curtail people from expenditure and thus reduces the tax. The government deficit, if used an investment can generate more income, employment and other tangible benefits.
Hence, option B is correct
Answer: Ozone is an alternative version of oxygen. Oxygen or (O2) in the air we breathe is actually two molecules of oxygen attached together. Ozone is three atoms of oxygen attached together forming a molecule that is O3.
A) A family psychologist would help deal with developmental and behavioral problems in children and teenagers. They would also explain to parents how to help at home to change behavioral problems.
Answer:
D. Ethos
Explanation:
According to this passage from "The Obligation to Endure, the author talks about the insect problem, looking at it from a historical viewpoint. He mentions the work of Charles Elton, a British ecologist to back up his assertions.
The appeal(s) that Carson relies on most in this passage is Ethos. This is because, he makes use of historical evidence.
A mabilis Lang po Pala Yan ah sabagay di Mo pa yan na experience ngayun Lang ako na experience ko na Yan Salamat god bless