1. I used context clues and connotations to make inferences about the text. Words such as "'energetic," "dare," and "dream," give off positive connotations which help the reader identify the meaning of the passage. This is accomplished by the words that surround the above words in the passage, which allow the reader to guess what the above listed words mean. It is also accomplished by the connotations of the above words, which are positive and hopeful. Therefore, by using the above methods, I used context clues and the connotations of various words to decipher the meaning of the text.
Explanation:you can email me the document if you want so i can help
I pick A) to go. It look like an infinitive
Answer:
Because for her this represented the idealization of love and what she seeks in a romance.
Explanation:
The text shown in the question above is an excerpt from the book "Their Eyes Were Watching God" where we meet the character Janie, who, while trying to dream of love and romance, finds herself trapped in unhappy marriages, where she is exploited and her position as a woman is devalued.
The excerpt shows what Janie's vision of marriage was like, before she was married. When she observes the reciprocity and intimacy between the bee and the flower, she sees this encounter as the idealization of love and romance. She is thrilled to watch the bee and the flower, because that's what she expects from a wedding and that's the kind of experience she wants to have.
Answer:
Fact: State Security clearance was required for government appointments
Statistics : 40% of Egyptians lived below the poverty line.
Explanation:
Revolution 2.0 is a chronological record of the uprising that occurred in Egypt in Jan 2011. The uprising led to the toppling of the then government led by Hosni Mubarak.
The fact used as evidence was that state security approval was sought and granted before anyone could hold any senior position in government or politics. The government achieved this by keeping a dossier - a record of activities- on everyone considered a threat or an activist, which was used to blackmail them in case they decided to raise a dissenting voice.
This control measure was used to ensure that no one in senior position of authority would had enough clout to lead a revolt or revolution.
The statistics was that 40% of Egyptians lived below the poverty line. Hence poverty was used as a weapon in oppressing and subjugating the people.