1. I used context clues and connotations to make inferences about the text. Words such as "'energetic," "dare," and "dream," give off positive connotations which help the reader identify the meaning of the passage. This is accomplished by the words that surround the above words in the passage, which allow the reader to guess what the above listed words mean. It is also accomplished by the connotations of the above words, which are positive and hopeful. Therefore, by using the above methods, I used context clues and the connotations of various words to decipher the meaning of the text.
Could I see the sentences, please?
Answer:
Explanation:
Go back in time 2019 were everything was better
Until the world started dying and we all stared lying
Saying were ok will live in space
Instead of fixing the problem we face
I just made that up. Wow. Um good luck ask me if you need a different poem .
Answer:
House Captains maintain a high level of commitment throughout the year to promote sport events, encourage and motivate teams as well as assist the PE Teacher and school staff in sports related matters. The Vice House Captains encourage and motivate their House members.
Answer:
good-an item that is produced, sold, and bought by consumers. consumer- someone who buys and uses goods and services. service- an action completed completed for consumers. producers-someone or something that provides goods or services
Explanation: