The correct answer is A) Respect for the law decreased.
The outlawing of alcohol was supposed to result in America having less crime and violence. However, the actual effect was almost the direct opposite. For example, during this era millions of Americans continued to drink alcohol illegal. Many citizens lost respect for the law and continued to drink alcohol illegally thanks to the development of speakeasies (underground bars that served alcohol).
Answer:
Preventing goods from entering or leaving the city
Explanation:
I took the test and got it right. Also because the soldiers would still need things to come for themselves.
French and Indian War/Seven Years' War, 1754–63. The French and Indian War was the North American conflict in a larger imperial war between Great Britainand France known as the Seven Years' War. The French and Indian War began in 1754 and ended with the Treaty of Paris in 1763.
The correct answer is D. Builders were held legally accountable for their work.
This is the correct statement, as the passage clearly discusses the repercussions of builders who do not do a good job. In the passage it discusses how a building that falls due to poor construction will result in the death penalty for the individual who built the house. This ensures that the builders take their time and do the job well in order to face the death penalty.