Answer:i would help but i dont know wha part A is :/
Explanation:
Republic Day is our national festival that is celebrated every year on 26 January. This day is special for Indians because we got our constitution on this day. As India got its independence on 15 August 1947 and further on 29 August 1947, a committee was appointed to make our constitution. Dr. B R Ambedkar was appointed as the chairperson and it took two years, 11 months, and 18 days in the framing of the constitution. The constitution was formed on 26 November 1949 but was finally adopted on 26 January 1950 as this date has its historical significance. It was confessed to celebrate our Independence Day on the same date in a meeting of the Indian National Congress held on 26 January 1930. But it took 17 years to get free from British rule and India got its freedom on 15 August 1947. So, we celebrated Independence Day on 15 August.
mark me brainlist
Answer:
D
Explanation:
although i have not read the article, i can conclude from the keywords (grave & egyptian), that the answer is probably D.
the backstory behind my reasoning is that it's called a Grave Matter. that eliminates the possibility of answer 'A'. also, i believe we can eliminate C, because the name of the article makes me think otherwise. B is probably a contestant, but my choice (if i haven't read the article) would be D. please let me know if this works or not.
The colon is a punctuation mark consisting of two equally sized dots centered on the same vertical line.
Answer:
Yes this is good.
Explanation:
I like the climax of your story