Answer :
D. The sentence which best states the controlling idea of this passage is "The wire taps were never a secret, but they helped the United States gain military intelligence.
"
The following excerpts from the passage reaffirm this controlling idea :
1. "On balance, however, some valuable information was gathered from the tapped conversations. The U.S. learned, for example, a great deal about the Soviet and Eastern European order of battle, or its military organization. Others feel that the intelligence was valuable to check against similar information obtained from other sources."
2."The evidence suggests that the CIA gained two invaluable and untainted kinds of knowledge from the taps. The agency learned a basic blueprint of the Soviet and East German security systems, and it never picked up a glimmer of warning that Moscow intended to go to war.”
The correct answer to this question is C
There have been many cases about cyber bullying online.The internet can be a excited and fun place, but it can also be your worst nightmare. Once something sent, it can never be taken back.Many people of all ages have suffered from bullying but online, no one knows who you are and neither do you.If parents are there, the bullying probably won't stop but at least you have someone to do something about it.Most people don't want to say anything due to the fact that they think it will get worse.
Hope this helps! :)