Answer:
Credit union
Explanation:
A credit union is a nonprofit cooperative financial institution owned by its members. The services the unions provide are the same as the ones of a bank, but instead of the stockholders, the profit cycles back to the members, resulting in better rates on deposit accounts. Unlike banks everyone has access to, credit unions have defined membership requirements. To join one, you may have to provide rather broad information, including information about your school, employer, church, etc.
Answer:
The person who mark someone's answer as brainiest, will get 3 points.
Explanation:
Answer:
A. Keep it, because it uses descriptive language to convey the writer’s perspective on advances in robotics and set up the topic of the passage.
Explanation:
Answer A
Correct. The underlined text uses descriptive adjectives and adverbs to describe today’s robots and the way they interact with humans. This descriptive language helps to convey the writer’s perspective on advances in robotics and also sets up the topic of the passage, which is how humans and robots interact. Therefore, the writer should keep the underlined text.
Surface culture is a tangible norm that is used to define the culture for example food, clothing, art.
Deep culture is ones thoughts, feelings, or personal opinion on that culture.
You could probably use the public education system for both of those definitions. Hope this helps!
Answer:
i think it might be ll- the resulting cells are genetically identical to each other. i hope it helps