Hey there!
<span>
<span>
His listeners mistakenly believe that their
behavior keeps them from falling
into Hell. This is from http://mrsyeomanson.yolasite.com/resources/from%20Sinners%20in%20the%20Hands%20of%20an%20Angry%20God... in the Assess and Answers Section.
</span>
</span>
Answer: Brabantio often invited Othello to his house, where he met Desdemona, and they fell in love.
Explanation:
Othello is a tragedy written by William Shakespeare. It is a story about a powerful general of the Venetian army who is utterly betrayed by his deceitful friend, Iago.
In Act I, Scene III, Desdemona's father, Brabantio, argues she has been stolen from him by spells. The duke thus demands that Othello tells the whole story about his marriage to Desdemona. Othello admits that they got married, but insists that he did not use magic to persuade her to be with him. On this occasion, Othello explains that Brabantio invited him to his house, where they discussed his battle stories and journeys outside the civilized world. Desdemona overheard those stories, and wanted Othello to retell them to her. Impressed by what he had to say, Desdemona fell in love with Othello.
Answer:
The practical lesson of a story; a sentence or passage coming at the end of the story and pointing out the lesson or conclusion to be drawn from the story - is the moral of the story.
Explanation:
Among its meanings, the word moral may refer to a passage in a story, usually in conclusion, that points out the lesson to be learned from the story. The word moral comes from the Latin <em>mores</em>, which means habits. Stories that present a moral at the end are generally trying to teach (especially children) about good and decent behaviors.
Maybe the most well-knows stories to contain a moral at the end are the fables. Fables are stories in which animals and inanimate objects present human emotions and the ability to speak. Their actions lead to a lesson to be learned by readers -- for instance: lying can cause harm to yourself and others; sharing is important; being conceited brings no good to no one etc.
Answer:I'm not sure
Explanation:sorry I could not help
<em>Answer:</em> <em>When it comes to word choice, unfamiliarity can be seen as suspicious is False </em>
<em>Explanation: </em><em>Hopefully this helps you. (Pls don't report if the answer is wrong)</em>
<em />