1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
IceJOKER [234]
3 years ago
15

Identify the situation at the beginning of this poem. What is going on

English
1 answer:
elena-s [515]3 years ago
8 0

Answer:

which poem????????????????

You might be interested in
Should students be able to choose their classmates at the start of every year for paragraph
pogonyaev

Answer Explanation:

Students must be able to choose their classmates at the beginning of each year, however, this must be promoted by the educational institution, which must provide extracurricular activities for students to identify other students who have common preferences. In this way, groups of friendships are not naturally formed and maintained for as long as necessary. The advantage of this being always done at the beginning of the year is that it makes this period less stressful, especially for new students who do not have any friends yet.

5 0
3 years ago
What is 20 oz bottle of soda that costs $1.15 as a unit price
igor_vitrenko [27]
Um i think coca-cola
7 0
3 years ago
Look the phto<br> help me
VARVARA [1.3K]
4 = can
5 = will be able
6 = was able
7 = can
8 = can
9 = can
4 0
3 years ago
The second grade team is concerned about the sloppy work their students are turning in, so they implement a reinforcement scheme
xenn [34]

Answer:

A

Explanation:

Neat work will appear sooner in Mrs. Oakes's class and will remain neat longer.

Mrs. Oakes's strategy by giving a star to each neatly written paper will add value to each task well done. Certainly more high quality written paper will be done.

8 0
3 years ago
Which even in the narrative develops the idea that a lifetime of service to others is a good way to live life ?
coldgirl [10]

Answer:

B. The narrator realizes that one person can have a big impact on others without even realizing.

Explanation:

I just took the quiz.

4 0
4 years ago
Other questions:
  • Which canticle of the divine comedy has one canto more than others
    13·2 answers
  • Both independent and dependent clauses
    7·1 answer
  • FNAF: circus baby pizza world like when its the shift there are elevators and stuff and when its open at day people come then at
    11·1 answer
  • Someone please review this poem and give me feedback.
    5·1 answer
  • Interrogative pronouns like what, who, where etc also knows as
    11·1 answer
  • Why does Bilbo give the Arkenstone to Bard and the Elvenking?
    7·1 answer
  • What type of conflict does the passage illustrate?
    5·2 answers
  • Someone help me please please, dont skip my question please, I will mark u as brainlisti
    10·2 answers
  • Which sentence from the following excerpt contains an example of an infinitive phrase?
    5·2 answers
  • What is most closely the central idea of the passage below (paragraph 35)?
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!