1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Nana76 [90]
3 years ago
11

Can someone help me? IN NEED OF HELP!

Mathematics
1 answer:
bearhunter [10]3 years ago
8 0

Answer:(updated)

2.4%

Step-by-step explanation:

$2.90-$2.83=$.07

.07/2.9=0.024137931(round to nearest ten<u>th</u>)=2.4%

or you can do 0.024137931*100 and get the same answer

Shout out to lameash66 (they helped me change my answer, thank you)

You might be interested in
For all real values of m,<br> 8 + 3(m - 5) =?
sineoko [7]

Answer:

We have the value as 3m-7

Step-by-step explanation:

It is given that we have the real number m. Now we are required to find the simplified form or the value of the expression: 8 + 3(m - 5)

Thus we can write it as:

8 + 3(m - 5)\\=8 + 3m-3\cdot \:5

Here we have to use the property:

a\left(b-c\right)=ab-ac

So now we have:

8 + 3m-3\cdot \:5\\=8+3m-15\\=3m-7

So this is the required final value of the expression.

7 0
3 years ago
A particular rocket is 15 ft tall. A model
m_a_m_a [10]
It’s 5ft that’s litterly the easiest question I have ever seen
6 0
3 years ago
What is the answer plez help
Tanya [424]
I’m not sure very sorry good luck tho
5 0
3 years ago
6x18 - 18x12 + 36x15
Lady bird [3.3K]

Answer:

432? I cannot tell if x is multiplication or a variable

Step-by-step explanation:

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Expand or factor each of the following expressions to determine which expressions are equivalent.
IceJOKER [234]

Answer:

1. 9x^2-24xy16y^2

2.

3.9y^2-246y+1681

4. 18x^2+54x-44

Step-by-step explanation:

1. (3x)^2-2*3x*4y+(4y)^2

9x^2-2*3x4y+(4y)^2

9x^2-24xy+(4y)^2

9x^2-24xy+16y^2

Ans: 9x^2-24xy+16y^2   the (*) are times

2. 912+31-20=923

ANS: 13*71

3. 1681-246y+9y^2

9y^2-246y+1681

ANS : 9y^2-246y+1681

4. 3x*(9*2+6x+4)-2(9*2+6x+4)

54x+18^2+12x-2(9*2+6x+4)

54x+18x^2+12x-36-12x-8

54x+18^2+12x-36-12x-8

54x+18x^2-36-8

18x^2+54x-36-8

18x^2+54x-44

Ans: 18x^2+54x-44

5. 3x*3x-3x*4+5*3x-5*4

9x^2-3x*4+5*3x-5*4

9x^2-12x+5*3x-5*4

9x^2-12x+15x-5*4

9x^2-12x+15x-20

ANS: 9x^2+3x-20

6. (31+2)(912-61+4)=28215

ANS : 3^3*5*11*19

7. 9.12-2414+1672

912/100-2414+1672

2^4*3*19/2^2*5^2 -2414+1672

2^4-2*3*19/5^2 -2414+1672

2^2*3*19/5^2 -742

(2^2*3*19)-5^2)742/5^2

(4*3*19)-25*742/5^2

228-18550/5^2

18322/5^2

8. 2713-8

2705

ANS: 5*541

5 0
3 years ago
Other questions:
  • Please please help me
    15·1 answer
  • What are the possible solutions to 33⋅3333⋅33, if 11⋅11=411⋅11=4 and 22⋅22=1622⋅22=16?
    13·1 answer
  • What is the value of b in the equation below? 9 Superscript negative 8 Baseline times 9 Superscript negative 2 Baseline = a Supe
    6·2 answers
  • A circle has a diameter with endpoints (-8,2) and (-2,6). What is the equation of the circle?
    6·2 answers
  • The top teams speed for each leg is 56.81, 59.22, 57.39 and 60.11. whats the best time
    15·1 answer
  • Which ordered pair makes both inequalities true y&gt;-3x+3 and. Ygreater than or equal to 2x-2
    14·1 answer
  • Help?<br> Q1 Given the following data: 18, 47, 51, 60, 72, 75, 80<br> Find Q1 =
    12·1 answer
  • Write a function, (), which has a maximum and a y-intercept of −3.
    5·1 answer
  • Why won't anyone help me :(​
    6·1 answer
  • PLSSS HELP<br><br> 19+4x-20=6x-35
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!