Answer:
September
Explanation:
Although The Old Man and the Sea takes place in September of 1950, it exists outside (or just at the edge) of these and other significant events of the period. However, the novella does reflect a universal pattern of socioeconomic change familiar even today among developing nations.
The rhetorical device used in the passage is simile, since we have two things being compared with the use of the word "like", as explained below.
<h3>What is simile?</h3>
Simile is a type of figurative language often used as a rhetorical device. The purpose of a simile is to compare two different things so as to give one the qualities of the other. A simile will always rely on the use of words such as "like" or "as".
In the passage "Watching Genna dance is like watching snowflakes swirl in a breeze," two different actions are being compared. Notice that the word "like" is present, which makes the simile quite easy to identify. Perhaps what the speaker means is that Genna dances as beautifully as the snowflakes swirl in a breeze.
Learn more about simile here:
brainly.com/question/14234454
#SPJ1
Is there any text or story you are talking about