Their
The Horse Eats Ice Rarely
There
The Hedgehog Eats Raisins Everywhere
I hope this helps! I'm not sure if it will.
Answer:
Understanding
Explanation:
In simple words, Understanding can be understood as a psychological mechanism in which one is prepared to learn about through use ideas to interact effectively with a conceptual or tangible entity, as in an individual, circumstance, or letter. Understanding is just a relationship between the learner and the understood object.
Thus, from the above we can conclude that the correct option is understanding.
Answer:
D) reading, ideal, implement
Explanation:
The passage talks about the reading culture of a young boy named Randall which was greatly inhibited by the fact that his teachers introduced a lot of old books for them to read, and which he and other students could not really relate to. His perception of what was ideal was a mixture of both old and new books which would create a sort of balance and make reading more enjoyable.
He proposed the idea to his teachers and they promised to implement it. These three keywords: reading, ideal, implement, set the tone of the passage.
number 1 is A, and number 2 is A also