Because it displays the number of organisms at each tropic level.
In aceasta balada este vorba despre zece mesteri,unul dintre ei fiind Manole care voia sa ridice-o manastire.Manastirea nu se putea ridica,asa ca intr-un vis,acestuia i se arata ca pan' nu va jertfi prima femeie ce avea sa vina pe acolo pana atunci nu vor izbuti asa ca se arata ziua urmatoare chiar nevastea mesterului Manole care plangand isi zidi sotioara si apoi de suparare cazu de pe schele intr-un rau alcatuit din lacrimile sale.
Answer: in poetry, repetition is repeating words, phrases, lines, or stanzas. Stanzas are groups of lines that are together. Repetition is used to emphasize a feeling or idea, create rhythm, and develop a sense of urgency.
Explanation:
Answer:
B, both processes involve cell division
Answer:
10 B answer)
the best title for the passage would be A) since he passage is talking about text message abbreviations.
10A answer)
the maine idea of the passage would be B)
10C answer) maybe A or B would be the answer. I think it would b
most likely be B. I'll leave you to decide if u don't like B. :)