1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Arada [10]
3 years ago
12

English is a very useful language. If we (13)........... English, we can go to any countries we like. We will not find it hard t

o make people understand (14) ....................... we want to say. English also helps us to learn all kinds of (15) .................... . Hundreds of books are (16) ............... in English every day in many countries.English has also helped to spread ideas and knowledge (17)...... all corners of the world. Therefore, the English language has helped to spread better understanding and (18)..........among countries in the world.
13 A:to know , B:know , C:knew , D:known
14 A:what , B:where , C:when , D:how
15 A:subjects , B:things , C:ideas , D:plans
16 A:write B:wrote C:written D:writing
17 A:in B:with C:at D:to
18 A:friend B:friendly C:friendliness D: friendship
English
2 answers:
Leno4ka [110]3 years ago
8 0

Answer:

Explanation: English is a useful language. If we know

English, we can go to any countries we like. We will not find it hard to make people understand what we want to say. English also helps us to learn all kinds of things. Hundreds of books are written in English everyday in many countries. English has also helped to spread ideas and knowledge in all corners of the world. Therefore, the English language has helped to spread better understanding and friendship among countries in the world.

cupoosta [38]3 years ago
5 0

Answer:

13.B 14.A 15.B 16.D 17.D 18.A

You might be interested in
Which description of the phrase “literary structure” is correct?
Murrr4er [49]

C. The underlying organization of a literary work.

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Accept:
mart [117]

Answer:

the answer is the last sentence

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which expert from the odyssey teiresaisnis this paraphrasing
Stels [109]
 it's the one where he visits the land of the dead near the beginning 
6 0
3 years ago
Kafka believed that his father dissapproved of him. Which excerpt from the passage best suggests that Gregor’s father views his
siniylev [52]

Kafka believed that his father disapproved of him, the excerpt from "The Metamorphosis" that best suggests that Gregor's father views his son in the same way, is A. you women wouldn't listen. Gregor's mother has just fainted. His father has come back home, and Grete tells him that "Gregor has broken loose". His father misunderstands these words and says that he has warned both women. He understood, by Grete's message that Gregor had committed some violent crime, so it is clear that Gregor's father disapproved of him.

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
2. What does the phrase "dry out" mean as used in paragraph 6?
Bezzdna [24]

Answer:

B

Explanation:

Having dangerous thoughts

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Select the correct text in the passage.
    7·1 answer
  • Which of the following lines of a dialogue is most appropriate for a naturalist play
    6·1 answer
  • Read the passage.
    14·2 answers
  • How is the pronoun used in Mom and Dad talked to sister and I
    7·2 answers
  • How do you feel about this NEW NORMAL way of learning? need help on grammar​
    11·1 answer
  • What does the interaction between Thetis and Achilles reveal about the relationship between Achilles and Patroclus in "How the D
    10·1 answer
  • HELPPPP PLZZZZ, ASAPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!
    13·1 answer
  • Fall of the House of Usher, excerpt
    7·1 answer
  • Which of the following is NOT a correct statement about the concluding sentence of an explanatory paragraph
    13·1 answer
  • Choose the letter of the correct answer. ​
    12·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!