1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Georgia [21]
2 years ago
7

Sample question for brainliest! Brainliest goes to the first person to answer all questions correctly! Please answer the followi

ng 10 questions. As this question is worth 50 points, you will receive 5 points per question. (Europe edition!)
1. How old was Queen Elizabeth II when she became queen?
2. What famous bike race was first held in France in 1903?
3. Which architect rebuilt London after the Great Fire of 1666?
4. What was the original name of Constantinople?
5. What year was the Council of Europe founded?
6. What’s the name of the oldest university in Europe?
7. Who was the first woman to be elected to the British Parliament?
8. The World Wide Web was invented in England by who?
9. What’s the name of the British art historian who was also a Soviet spy?
10. What year did the Titanic sink?
History
1 answer:
grandymaker [24]2 years ago
3 0

Answer:

1. 27 yrs old

2. the 1903 Tour de France

3. Sir Christopher Wren

4. Byzantium

5. May 5 1949 London United Kingdom

6.Universtisty of Bologna

7.Nancy Witcher Longhorn

8.Sir Timothy

9. Anthony Fredrick blunt

10.April 15 1912

hope this helps

You might be interested in
How did the fall of communism in hungary contribute to turmoil in east germany?
o-na [289]
The fall of the Berlin Wall.
8 0
3 years ago
Which explorer shipwrecked near Galveston looking for the city of El dorado?​
kodGreya [7K]
Álvar Nuñez Cabeza de Vaca
8 0
3 years ago
The Romantic style was
love history [14]
B. Would be correct. ......
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
What dishes did the woman order at foyots.
Marrrta [24]

Answer:

The lady whom the author took to luncheon at the expensive Foyot's, kept ordering all sorts of expensive dishes,

Explanation:

i got this right on my test

pls mark me as blainlyest

8 0
3 years ago
Match the vocabulary word with its meaning.
blagie [28]

Answer:

1. Holocaust

Answer: The systematic mass slaughter of European Jews and others in Nazi camps.

2. Genocide

Answer: The systematic killing of a people group by another.

3. Euthanasia

Answer: The practice of ending the life of an

individual suffering from an incurable

condition, as by lethal injection or

suspension of medical treatment.

4. Exterminate

Answer: To get rid of by destroying

5. Asocial

Answer: Unable or unwilling to conform to

normal standards of social behavior

6. Propaganda

Answer: Spreading information in order to

hurt or help an institution, cause, or

person

7. Collaborator

Answer: A person who cooperates with an

enemy nation

5 0
3 years ago
Other questions:
  • Which American crop became popular in the Islamic empires during the early modern era? A. Tobacco B. Silk C. Corn D. Wheat
    13·2 answers
  • Select all that apply. Select the three statements that are true of the Crusades: They created a demand for Eastern goods. They
    11·1 answer
  • Why was the whiskey tax upsetting to frontier
    8·1 answer
  • To protect its frontiers, the roman empire depends on mercenaries. what is a mercenary​
    12·2 answers
  • Medieval Christian Europe essay
    11·1 answer
  • Do u guys know the right on?
    5·1 answer
  • ASAP>>>> In contemplating the causes which may disturb our Union, it occurs as matter of serious concern that any gr
    10·1 answer
  • What waterway connected Oklahoma to southern ports?<br> Ohio<br> Mississippi<br> Colorado<br> Texas
    5·1 answer
  • What is the most interesting or surprising thing you learned about the powers of the judicial branch?
    13·1 answer
  • What is the best way to describe the truman doctrine?.
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!