Exergonic is the term in the passage that is most likely be used only in a scientific context.
<u>Explanation:</u>
The term Exergonic is used in a scientific context in the given passage. The chemical reactions takes place either absorbing or releasing energy to its environment in which the reactions takes place. This is due to the breaking or the formation of chemical bonds. It mainly depends on the bond's strength.
When energy is given to the environment in which it takes place then it is called as exoergonic reaction. This occurs due to high strength of the chemical bond that is formed. When energy is absorbed from the environment in which the reaction takes place, it is known as endergonic. The bond that is formed will be weaker and not stronger.
my name is Oladeji emmanuel I hail from Oyo state Nigeria
Answer:
Light energy or chemical energy
Explanation:
Light energy or chemical energy support the whole pyramid. Without it, plants/producers would die (they wouldn't be able to photosynthesize or chemo synthesize), leaving the first level consumers with no food, thus leaving the second level consumers with no food, and so on.
Hope this helped!
Answer:
Median is the average and mode is the same value
Explanation: