Answer:
C. The awareness of impending death came about slowly, subtly
Explanation:
According to the given excerpt, the comment from Dickinson about expecting death in the line “since then — tis centuries — and yet/ feels shorter that the day/ I first surmised the horses head/ were toward eternity" is the awareness of impending death came about slowly, subtly.
This is because he slowly realizes as he feels shorter that day and finding out that the horses egad was toward eternity.
Answer:
The statement that best describes how the author of "The Glass of Milk" created an original character type while drawing from classic tradition is Rojas draws on the prideful wanderer in the classic tradition of the Prodigal Son, but his character finds a welcome from strangers.
Explanation:
"The Glass of Milk" by Manuel Rojas is the story of young man who is very pride and as he does not want to work but does not want to receive charity from others comes to realize the goodness in an old lady, the way Rojas approached the development of characters is part of his signature style as he presents hard characters in a sensitive and emotive way.
Explanation:
Where is the Photo of the passage or the paragraph
Answer:
The words the author chooses to use in a passage can change the whole tone and feeling of the story in many different ways, or add depth and detail to the story
Explanation:
Oil palm production also leads to an increase in human-wildlife conflict as populations of large animals are squeezed into increasingly isolated fragments of natural habitat. The habitats destroyed frequently contain rare and endangered species or serve as wildlife corridors between areas of genetic diversity. This leads to deforestation.