1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Leona [35]
3 years ago
14

Hghghghghghghghghghgghghghghghghghghghghgh

English
1 answer:
Ludmilka [50]3 years ago
6 0

Answer:

<h2>Good morning !!! </h2>

Explanation:

<h2>keep smiling ☺️</h2>
You might be interested in
Whom does prince Escalos blame for the tragic events?
Serjik [45]

he blames the patriarchs of the capulets

3 0
4 years ago
Read 2 more answers
Why does Skeeter object to the Home Help Sanitation Initiative?
Serga [27]

Answer:

She thinks it's demeaning and discriminatory.

Explanation:

The Help is a debut novel of Kathryn Stockett that narrates the story of Miss Eugenia also known as Skeeter Phelan. She is a white young woman of 22-years old. The book narrates the story of the black maid's lives in Jackson Mississippi. Skeeter aspires to be a writer but gets employed in Jackson Journal where she was required to write about housekeeping. Skeeter rarely knows about housekeeping so she takes help from her friend's maid, Aibileen.

The Home Help Sanitation Initiative was a bill that was passed as a disease-preventive bill. According to this bill, African American maids were required to use separate bathrooms so that they may not spread their diseases to the whites. When Skeeter cam to know about this she thought this initiative to be demeaning and discriminatory.

5 0
3 years ago
What does the image of "and groaning underneath this age’s yoke" suggest about the meaning of the passage? (a yoke is a wooden h
Ket [755]

Julius Ceasar is a play of tragedy by Shakespeare the image of the quote suggests that the people were suffering because of the leader. Thus, option d. is correct.

<h3>What is the idea of the passage?</h3>

The main idea of the passage is to inform the readers about the sufferings of the people under Caesar's rule. Cassius is persuading Brutus about the reality so that he will kill Julius and his plan will succeed.

By the quote, the narrator tells about the suffering people are undergoing in the reign of Caesar and how they are controlled and taken advantage of.

Therefore, option D. people are suffering under the leader's rule is correct.

Learn more about Julius Caesar here:

brainly.com/question/23428352

#SPJ1

4 0
3 years ago
What happens to the air in the bag as the density of the bag increases? *
patriot [66]

Answer:

The air molecules inside the bag are pushing out against the bag.

4 0
3 years ago
Which of the following is an extended definition of
Anna11 [10]

Answer:

C and D

Explanation:

You're asking for the definition, right?

Choice A is not a definition.

Choice B and C is an example of the word "petulant" so not the answer either.

6 0
3 years ago
Other questions:
  • The two essential parts of the sentence are the subject and the:<br> Adverb<br> Verb<br> Noun
    6·1 answer
  • Which statement describes how Santiago changes by the end of the story? After completing his journey, Santiago knows that findin
    15·1 answer
  • The collective noun for wolves
    9·2 answers
  • Completar verbo tobe
    15·1 answer
  • 4. The artist painted a verdant landscape.
    8·1 answer
  • According to "Make it New": Early Modernism, which type of traditional poetry influenced early modernist poets? sonnet allegory
    14·2 answers
  • I only have one attempt please help if someone post links I will get mad so don’t please help I will give Brianlist.
    10·1 answer
  • Question:
    15·2 answers
  • Think about at least 2 lessons that you learned in Walk Two Moons. what were the lessons and how could you apply them to your li
    8·2 answers
  • Helppppp meeeeee I have a deadline and i only have till tonight ​
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!