Answer:
it means your topic do reseach on it . then find one real news story about that topic . then wright one - two paragraphs describe what your topics about .thats what it mean
Explanation:
The fifth paragraph contribute to the development of ideas in the passage because its:
- provides reasons for why the camp allows limited public access
- illustrates how the camp is used in the present day.
<h3>What was discussed in the passage?</h3>
In the passage, the author talked about the use of camp for training people and other purpose its offers.
Hence, the development of ideas in the passage provides reasons for why the camp allows limited public access and illustrates how the camp is used in the present day.
Therefore, the Option A and B is correct.
Read more about camp
<em>brainly.com/question/15352655</em>
#SPJ1
People are using the internet more than ever. New apps are coming out everyday and people are using them. Instagram is a great app do market/promote on because so many people are using it. You could post an ad on a streetlight and the exact same add on Instagram and the sales between the two would be very different. Social media and internet is a commonly used thing. With so many people on it, someone will see what you're marketing and want it. <span />