Answer:
Where the Red Fern Grows is a great book about the adventurous story a young boy and his dream for his own red-bone hound hunting dogs. Set in the Ozark Mountains during the Great Depression, Billy Coleman works hard and saves his earnings for 2 years to achieve his dream of buying two coonhound pups.
Explanation:
 
        
             
        
        
        
Answer:
"The most common theory and all other theories about Nessie are likely not true" is the main idea of the passage. The author argues in the article that Nessie cannot be a plesiosaur or even real because there is no scientific evidence to support those theories. However, there is some proof that people are more likely to believe in something because someone at some prior point in time believed in it. Myths are very contagious and those with imaginations and a desire to believe will ignore common sense and science to believe in what they want. 
Explanation:
brainly.com/question/858537
Hope this helps.
 
        
             
        
        
        
I don’t know what the passage is
 
        
             
        
        
        
Answer:
D. The conclusion is ineffective because it does not summarize the main points of the essay.
Explanation: