Answer:
Explanation:
this may be the villain side smile
Answer:
The lines reinforce the idea that to disobey an unjust government is to fight injustice and to be a force against the problems that this government causes.
Explanation:
This question is about "Civil Disobedience."
In lines 88-96 Thoreau reinforces the idea that the government is a "great machine" that promotes injustices on an admirable scale and that impedes the individuality and proactivity of individuals, as a way to protect themselves from a possible revolt between them, but an individual who disobeys this and acts against the government, causing friction in that machine is capable of promoting changes, even if he has to appeal for disobedience.
People may speak to one another politely and still be divided by issues of race.
<u>Explanation:</u>
The answer about speaking to one another politely is the best option for this passage. In the passage, both the white man and Beneatha speak to each other with politeness.There is a conflict that must be resolved in this passage.
The passage shows no conflict that must be resolved. It is clear that a white man showing up at the door is not a typical occurrence, but that doesn't seem to be a conflict in need of resolving.
False a message can have many
To victimize people, nobody but the person pushing that propaganda is helped or made happy but fallacies in propaganda