Answer:
As a result, Elisa devotes all of her energy to maintaining her house and garden. The pride she takes in her housekeeping is both exaggerated and melancholy. Although she rightly brags about her green thumb, Elisa’s connection to nature seems forced and not something that comes as naturally as she claims.
Explanation:
Answer:
hwywywhwuuwuwh2hnow2bib2i002bi0bbb29ub9bbbbh
Answer:
c. an advertisement
Explanation:
The passage would most likely be found in an advertisement. This is because of the way it is written. The text includes promotional offers and includes statements that favor the product over all others.
Here are quotes that back my explanation:
• “Why not try one today? The first one is on us!” This is a fine example of a promotional offer.
• “This is the best drink in the whole world!” This quote clearly shows the author of the passage is providing a biased opinion to interest the reader, since their is no such thing as the world best drink.
Answer:
Odysseus wants to visit the Cyclops out of pure curiosity. He knows that he has the protection of the gods and he believes himself to be more than human so he does not fear entering Polyphemus' cave with twelve of his men in tow.
Explanation:
Attenuated, meaning unnaturally thin, is the correct option here.
Hope this helps!