Answer:
well the story wasn't added but ill try my best!
first, based off ha we have read this unit id say people value time a lot! time is very valuable and cant be change once it is gone its is gone forever! i always hear people say if i could go back in time in change everything i would! i can tell from the passage that the narrator really values time which can have a big reflection on life!
next, in the passage they try to explain and show a life lesson in time they do this by using very good chosen words which can help the reader picture the events! as time goes by people realize their good and bad throughout there life! but what matters most is how they choose to reflect on it! this could result to making things worse or better! so this is why you are suppose to think before you act!
third, they author also tries to show that no one is perfect! i say this bectuse ist states that peploe make mistakes but its them to chooe howto learn from those mistakes they have made! however they choose to result with the problems is how they will do in the near future this isnwhy us people need to see that we arent perfect and to pay attention to what we are doing!
Explanation:
now you can do the last to paragraphs because how ill you learn if i just do all the work for you and i even left some ussage correcting so that you can correct them hope this helps good luck on your essay
_from Mike_
Answer:
The answer is B) He did not ask the fish for help.
Explanation:
The girls, Joanna and Mary Jane, have treated Huck very nicely, which is the reason why he decides to steal the gold back from the Duke and the King and give it back to them. He didn't want to swindle those kind girls any longer, which is why he wanted to help them rather than conceal those two criminals.
Arnie Galarza's Barrio Boy is the true story of the author's move from a small village in Mexico to the Barrio in Sacramento, California, largely dictated by the growing tensions between the working class and the Mexican government.
During the transition period, Arnie Galarza is exposed to different lifestyles and had to adapt to different cultural traditions. As Galarza recounts his childhood memories of assimilation into American life, he reveals the cultural differences that define the immigrant experience, finding his place in a new country without touching Mexico with its lost heritage, highlighting the struggle of his people in brief.
To learn more about here Arnie Galarza's Barrio Boy here brainly.com/question/27547611
#SPJ4