The Bantu education act in South Africa legalized several aspects of the apartheid system, whereby people were segregated by color in education facilities, which saw less funding for black students in education, the Act was repealed in 1980 and segregation in educational facilities was made unconstitutional in 1996. The act was one of the most aggressive forms of apartheid's racist laws, by placing the ethnic education system under their own control, it ended up that most of the black education facilities were run by missionaries. It sparked widespread criticism and division
The details that most reveal the setting of the passage are the ruins of a great temple in the mid-city and the rats are unclean and there must have been tribe and in the heart of a ruin behind the door that still opened
Explanation:
This extract is from the passage of By the waters of Babylon and the ruins that were found at the exploration of the great city and the great temple. After the invasions there are many rats in the temple and since the place is left unclean they feed upon them and they keep multiplying
The doors are left open and there had been a great devastation and through the caves and the tunnels there were many slave who were still there. The options are grouped according to the sequence given in the book.
<u>Answer:</u>
For some food crops, in order to include resistance to certain pests, diseases, environmental conditions, reduction of spoilage, it is important to genetically modify the crops.
<u>
Explanation:</u>
- In order for Jeffrey M Smiths proposed change in crops to succeed Genetically modified crops or GMC techniques are to be followed.
- In the GMC technique, the DNA of the agricultural plants has been altered using some methods of 'genetic-engineering'.
- The ultimate goal is to introduce a new feature that doesn’t occur to the plant naturally.
- For some food crops, in order to 'provide resistance to certain pests', resistance to some chemical treatments, diseases, environmental conditions.
- In 'reduction of spoilage', or even to improve the 'nutrient profile' of the crop etc., it is important to genetically modify the crops.
- Farmers have widely adopted to this Genetically modified crops technology.
Answer: During the 19th century there was new confidence amongst British people who believed Britain was in a powerful position with respect to her interactions with the rest of the world.
Explanation: I hope this helps