Answer:
The answer is elaborative rehearsal.
Explanation:
Elaborative rehearsal consists in associating new knowledge with previous knowledge. It's possible to use mnemonic devices (as in the example), as well as summaries, mind-maps and questionnaires.
Elaborative rehearsal is useful for encoding information into the long-term memory.
Answer:
Both passages deal with the same theme of the inevitability of death.
Explanation:
Both of the passages share the same theme of the inevitability of death.
"On Seeing the Elgin Stone", John Keats asserts the mortality of man and that death is something man or in any case, anyone can avoid. Likewise, William Wordsworth also emphasizes the inevitability of death in his poem "Ode on Intimations of Immortality from Recollections of Early Childhood". Both poets from the same Romantic period describes how things will all meet their end, even things that are believed to be immortal will eventually fade away.
<h2><u>Answer:</u></h2>
Transient measurable examination empowers you to analyze and demonstrate the conduct of a variable in an informational collection after some time (e.g., to decide if and how focuses are changing over the long haul.
Worldly explanatory strategies to follow nanoparticles in live cell would give rich data to surely know the biologic properties of nanoparticles in atomic dimension. Noteworthy advances in fluorescence microscopy procedures with high transient and spatial goals permit single nanoparticles to mark biomolecules, particles, and microstructures in live cells, which will address numerous principal inquiries in cell science.
Methods for observing the development of nanomaterials, for example, carbon nanotubes (CNTs), quantum spots (QDs), metal groups, upconver-sional nanomaterials, and polystyrene (PS) nanoparticles and so on in live cells. The organic properties of nanoparticles in live cells are likewise quickly abridged by fluorescence microscopy examines.
A scribe is a person who copies documents, the term was given to people who did this before printing was available like back in old history times.
In the short story "The Glass of Milk" by Manuel Rojas, the boy sees the sea as a representation of freedom. The boy looks out to the sea often because he is free to do and travel as he please. In contrast to the sea, the writer describes the great city as "... a place of slavery: stale, dark, without the grand sweep of the sea; among its high walls and narrow streets people lived and died bewildered by agonizing drudgery.